Poliţistul care a suferit un accident de circulaţie, în continuare în stare gravă. Medicii de la Terapie Intensivă i-au indus coma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La volanul maşinii implicate în accidentul rutier se afla agent-şef Ion Niţu.
La volanul maşinii implicate în accidentul rutier se afla agent-şef Ion Niţu.

Ion Niţu, agentul-şef al Secţiei 2 Poliţie Craiova, care aseară a fost implicat într-un accident de circulaţie, este în continuare în stare gravă, agentul fiind în comă indusă medical.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, unde agentul-şef se află internat, spun că Ion Niţu, de 35 de ani, agentul-şef de la Secţia 2 Poliţie din Craiova care luni a fost implicat într-un accident de circulaţie, este internat la Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Secţiei de Chirurgie Toracică a unităţii medicale. „Pacientul are politraumatism din accident rutier, traumatism coloană cervicală şi toracic, traumatism toracic cu fracturi costale arc anterior bilateral, volet costal, contunzie pulmonară stânga, fractură gambă”, a declarat marţi asistentul medical Victor Ghilici, directorul de îngrijiri al Spitalului Nr. 1 din Craiova. Directorul de îngrijiri a mai precizat că poliţistul este în comă indusă. „Este vorba de comă indusă medical. Starea este la acest moment gravă, dar nu foarte gravă. Pacientul este intubat însă este stabil din punct de vedere hemodinamic”, a completat Victor Ghilici, care a precizat că pacientul a fost aseară transportat la spital.

Agentul-şef al Secţiei 2 Poliţie din Craiova, Ion Niţu, a intrat aseară cu maşina pe care o conducea, un Wolkswagen Passat, într-un copac aflat la marginea străzii. În accidentul s-a produs într-o curbă de pe strada Calea Severinului din Craiova nu au mai fost victime.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite