Craiova: Poliţiştii îl caută în continuare pe agresorul colegului lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii  de la Secţia 3 Poliţie Craiova, care au fost chemaţi aseară pentru a calma un grup de petrecăreţi, în apropierea Complexului Vechi din cartierul Valea Roşie, au fost agresaţi şi s-au văzut nevoiţi să tragă cinci focuri de avertisment.

Emilian Cristină, zis Gari, eliberat de curând din penitenciar, după ce a fost condamnat la închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte şi Zoro sunt agresorii poliţistului de la secţia 3. Omul legii a fost lovit, iar scandalagii au fugit imediat de la faţa locului.

Rudele scandalagiilor au declarat că, oamenii legii au venit peste ei şi au tras cu pistolul. „Nimeni nu făcea gălăgie. Se distrau şi ei aici cu prietenii. Poliţiştii au scos pistolul şi au tras multe focuri de armă. Un glonţ a ajuns chiar în geamul casei unde doarme nepoţica mea. Dacă o omorau, cine era vinovat după aceea ?“, a spus Cristina Marioara.

Unul dintre agresori s-a urcat în maşină şi a fugit de la locul incidentului. Poliţiştii au tras două focuri de armă pentru a  opri autoturismul, însă acesta a reuşit să dispară.

Oamenii legii le-au întocmit scandalagiilor dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi ultraj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite