Craiova: Poliţist bătut în cartierul Valea Roşie! Oamenii legii, nevoiţi să facă uz de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul agresat  a fost dus la Spitalul de Urgenţă. Agresorii au reuşit să fugă de la faţa locului.

Agenţii  de la Secţia 3 Poliţie Craiova, chemaţi în această seară pentru a calma un grup de petrecăreţi, în apropierea Complexului Vechi din cartierul Valea Roşie, au fost agresaţi şi s-au văzut nevoiţi să tragă focuri de avertisment.

Oamenii legii au tras cinci focuri de avertisment

image


Locatarii din zonă au sunat la poliţie, reclamând faptul că sunt deranjaţi de câţiva ţigani gălăgioşi, care încinseseră un chef, cu mâncare şi băutură, în jurul unei măsuţe din faţa blocului 6V. Atunci când echipajul de la Secţia 3 a ajuns la faţa locului, petrecăreţii au sărit la bătaie. „Erau şapte sau opt persoane, care l-au agresat pe unul dintre agenţi, acesta fiind nevoit să tragă două focuri de avertisment. Poliţistul a fost dus la Spitalul de Urgenţă, pentru a i se  acorda îngrijiri medicale. Agresorii au fugit de la faţa locului. Emilian Cristină, zis Gari a fost la faţa locului., a precizat comisarul Ionel Spiridon, de la Secţia 3.

Rudele agresorului susţin că, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă fără motiv 

image

În zona în care a avut loc scandalul au ajuns mai mulţi poliţişti, dar şi echipaje de la Jandarmerie.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul

image

Din câte se pare, unul dintre scandalagii este Emilian Cristină, zis Gari, eliberat de curând din penitenciar, după ce a fost condamnat la închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Acesta ar fi implicat în traficul de droguri.

image

Oamenii legii susţin că în scurt timp agresorul va fi adus la secţia de poliţie. „Ştim cine sunt petrecăreţii, iar la audieri au fost aduşi şi martorii. Nu vom tolera astfel de incidente în Craiova. Au fost trase cinci focuri de armă  “, a spus Mauriciu Popa, comisarul şef din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova.

Poliţistul s-a ales cu buza spartă în urma altercaţiei

image
image
image
image

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite