Craiova: Poeţii, poftiţi să fie creativi la Concursul Naţional de Poezie „Traian Demetrescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţie cu o istorie solidă în spate, TRADEM se laudă cu tinereţea a 32  de ediţii şi reuşita de a scoate la rampă creatori puţin ştiuţi.

Mai puţin de două luni au la dispoziţie poeţi din întreaga ţară să intre în concursul organizat de Casa de Cultură Traian Demetrescu şi Revista Mozaicul.
Pentru cei mai creativi sunt pregătite premii, de la 250 la 500 de lei, iar lor le vor fi publicate lucrările.  Cei interesaţi trebuie să pregătească 5 – 7 poezii, în câte trei exemplare fiecare, şi să le trimită până pe 8 octombrie pe adresa Casei de Cultură de pe strada Traian Demtrescu, numărul 31, cu menţiunea „pentru concurs“.

„Poeziile trimise nu vor purta semnătură, ci un motto ales de autor. Plicul cu va conţine încă un plic închis, care în loc de adresă va purta acelaşi motto, iar în interiorul lui se vor menţiona numele şi prenumele autorului, vârsta, adresa şi telefonul. La concurs pot participa creatori care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România ori ai altor asociaţii de scriitori şi care nu au publicat un volum individual de poezie“, precizează Alexandru Stuparu, directorul Casei de Cultură Traian Demetrescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite