Piţurcă şi-a scos jucătorii la plajă. Florin Costea trage să recupereze masa musculară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantonamentul Universităţii Craiova de la Constanţa a început în forţă pentru alb-albaştri, Victor Piţurcă programând primul antrenament la primele ore ale dimineţii.

De la ora 7.30, Prepeliţă şi compania au ieşit pe plaja din Mamaia, însă pentru o porţie de alergări.

Oltenii au avut parte de vreme bună, chiar dacă dimineaţă a burniţat puţin, la prânz ieşind soarele. Până sâmbătă, jucătorii Craiovei vor avea două şi chiar trei antrenamente pe zi, cele tehnico-tactice urmând să se desfăşoare pe stadionul echipei Farul.

Această perioadă este mai mult pentru jucătorii care au pierdut o bună parte din pregătire, cum este şi cazul lui Florin Costea. El nu mai simte deloc dureri, însă trebuie să vedem cum va răspunde şi după aceste antrenamente solicitante“, a precizat Silvian Cristescu, preşedintele Ştiinţei, pentru site-ul oficial al clubului.

Florin Costea a avut după operaţie un minus de patru centimetri la masa musculară a piciorului operat. Acum mai are un deficit de un singur centimetru. Să sperăm că în cel mai scurt timp îl vom avea pe teren apt“, a mai spus Cristescu, care a dezvăluit că Universitatea a avut o ofertă de cantonament gratis şi meciuri amicale în Turcia, dar Piţurcă nu a fost de acord.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite