Piţurcă se gândeşte la cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă, speră ca din noul sezon echipa sa să se alăture celorlate grupări din provincie care domină campionatul în dauna granzilor din Capitală.

Piţurcă junior aşteaptă însă să afle numele viitorului antrenor al Ştiinţei şi obiectivele impuse de club.

Sperăm să se regleze toate problemele, să aflăm numele noului antrenor şi care vor fi obiectivele echipei. În noul sezon este important să nu mai avem emoţii cu retrogradarea şi să reuşim să ne clasăm pe un loc de Europa League. Sperăm ca provincia să facă în continuare legea în Liga I şi să se înscrie şi Craiova în lupta pentru locurile fruntaşe“, a spus Alex Piţurcă la vizita medicală, atacantul mai menţionând că nu are nicio preferinţă în ceea ce priveşte viitorul antrenor.

De la suporteri ne aşteptăm să fie alături de noi cum au fost şi până acum. Vom juca tot la Severin, unde ne-au primit foarte bine, dar normal ar fi fost să jucăm în Craiova, însă aceste lucruri ne depăşesc pe noi, jucătorii“, a mai spus Piţurcă junior.

Acesta i-a urat bun venit noului său coleg din ofensiva Craiovei: „Antchouet este binevenit, la fel ca orice jucător care are valoare şi ne poate ajuta. Îi va fi mai greu să se acomodeze, dar cu timpul o va face“.

La rândul său, Valerică Găman se gândeşte doar la sezonul viitor, care trebuie să fie obligatoriu mai bun. „Walter“ speră ca Iliev să joace în continuare la Universitatea, pentru că este „de mare ajutor echipei“ şi nu se duce cu gândul la naţionala mare, „acolo unde sunt jucători mai buni decât mine“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite