Piţurcă este precaut: „Atenţie la meciul cu FC Vaslui!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni

Managerul general al Craiovei şi-a avertizat elevii să fie ponderaţi după seria de trei victorii consecutive. Ştiinţa întâlneşte diseară, pe stadionul Ion Oblemenco (ora 20.30), Vasluiul lui Hizo, iar Victor Piţurcă e conştient de dificultatea partidei.

Jucătorii Universităţii s-au bucurat ponderat după victoria de la Braşov, a treia consecutivă din acest sezon. Asta pentru că managerul Piţurcă le-a atras atenţia asupra meciului următor, care le poate deschide uşa spre Europa.

Piţurcă îl face praf pe Becali: „A revenit la vechile obiceiuri! Steaua nu mai are nicio şansă să câştige vreun trofeu!"

Un succes diseară, cu FC Vaslui, ar aduce Ştiinţa în lupta pentru un loc în cupele europene, lucru admis, de altfel, şi de Victor Piţurcă.

În sfârşit, după o perioadă destul de lungă, suntem pe plus în clasamentul adevărului. Nu putem să ne bucurăm prea mult, pentru că urmează meciul cu Vaslui, o echipă în revenire de formă, cu un antrenor nou. Va fi un meci important şi pentru ei şi pentru noi, dar sper să depăşim acest joc cu o victorie, ceea ce ne-ar instala la mijlocul clasamentului cu reale perspective de a ajunge în prima parte a ierarhiei“, a explicat fostul selecţioner.

Este ceea ce ne-am propus, chiar dacă nu am declarat asta de la început“, a adăugat Piţurcă.

„Trebuie să ne luăm măsuri“

Managerul alb-albaştrilor susţine că FC Vaslui este o echipă periculoasă, pentru că dispune de câţiva jucători foarte buni, care pot decide un meci.

Le-am spus băieţilor să fie ponderaţi, să se concentreze la meciul cu Vaslui, o echipă care va veni să-şi joace şansa cu ardoare. Trebuie să ne luăm măsuri, pentru că moldovenii au patru-cinci jucători extraordinari, care pot inventa oricând o fază de gol“, a spus Victor Piţurcă. 

Acesta a anunţat şi problemele de lot cu care se confruntă Universitatea înaintea duelului de astăzi: „Nu avem probleme deosebite după meciul cu Braşov, doar Stoianof, care a avut o luxaţie. Revine probabil Mihai Costea. Şi Florin Costea este bine, dar va mai trece o mică perioadă până va putea juca. Din păcate, nu-l mai avem pe Iliev în acest tur“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite