Piţurcă a explicat situaţia jucătorilor accidentaţi. Vezi care e starea lui Iliev şi când revine Florin Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Craiovei susţine că nu se va baza pe Florin Costea nici în meciurile următoare şi că Iliev şi Gargorov nu vor pleca de la Universitatea.

Fundaşul bulgar Valentin Iliev, care a fost operat la Sofia după ce a suferit o ruptură musculară la un meci al naţionalei, se simte mai bine.

A vorbit doctorul cu el. Iliev se simte mai bine şi a început recuperarea la piscină, dar nu va juca în acest tur“, a spus Piţurcă despre fundaşul care a marcat trei goluri pentru Craiova în acest sezon.

Despre Iliev şi Gargorov s-a spus că ar fi doriţi de ŢSKA Sofia, dar Piţi a lămurit şi acest lucru: „M-a sunat un jurnalist bulgar şi m-a întrebat, dar cei doi sunt jucătorii Craiovei şi vor rămâne aici încă un an şi jumătate, cât mai au contract“.

Victor Piţurcă a mai spus că Florin Costea nu va reveni în meciul cu Oţelul şi nici în cele cu Dinamo şi a pus evoluţia mai slabă a lui Mihai Costea pe seama accidenatării suferite în septembrie: „Mihai încă mai simte dureri, trebuie să se refacă fizic complet“

Piţurcă a explicat care este şi situaţia uruguayanului Walter Lopez, fundaşul adus la echipă în urmă cu trei luni, dar care nu a apucat încă să joace pentru Craiova. 

Lopez este încă accidentat. El a avut o perioadă în care nu s-a antrenat, noi l-am forţat puţin şi în funcţie de ce ne spusese el şi s-a accidentat. Se pare că nu era pregătit cum trebuie. Am aflat apoi ce antrenamente făcuse el“, a precizat managerul Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite