Piţurcă, despre venirea la Craiova: „Doar am discutat, restul vom vedea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a ţinut să stopeze din entuziasmul lui Adrian Mititelu, susţinând că încă nu a bătut palma cu Universitatea Craiova.

„Îmi pare rău că domnul Mititelu a făcut declaraţii aşa rapid. Am avut doar o discuţie şi atât. Restul, vom vedea. Nu e nimic oficial, doar am discutat“, a declarat Piţurcă la Prima TV.

Nici Eugen Neagoe, mâna dreaptă a lui Victor Piţurcă, nu era sigur de o revenire la Craiova, dar a spus că nu va avea nicio reţinere să antreneze iar gruparea din Bănie, de unde a fost demis sezonul trecut.

„Dacă se înţeleg, înseamnă că este OK. Ştie bine Piţurcă ce face. Eu nu voi avea nicio reţinere să revin la Craiova şi cred că va fi un lucru bun pentru toată echipa. Piţi nu accepta dacă nu era sigur de tot. Iar Mititelu va şti cum să se poarte, pentru că vede ce a păţit Becali la Steaua“, a precizat Neagoe.

„Nu mă aşteptam ca Piţi să vină la Craiova. Este un tip pretenţios şi nu ştiu dacă Mititelu îi poate satisface doleanţele. La Craiova este un lot bunicel, de la locul 7 în sus, iar Piţurcă va face linişte“, a spus şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, la gsptv.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite