Piţurcă, de partea Craiovei! Vezi cum explică fostul selecţioner debutul slab al Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă şi-a anunţat prezenţa în Craiova la sfârşitul acestei săptămâni, propunându-şi să vadă şi meciul Universităţii cu FC Timişoara, programat duminică seară.

Fostul selecţioner speră ca oltenii să câştige duelul cu bănăţenii, ca să nu apară probleme.

Sper ca Universitatea să câştige acest meci. Dacă nu câştigă, apar probleme... Ar fi prea devreme să apară iarăşi probleme. Programul Craiovei în aceste prime patru etape de campionat a fost foarte greu. O nebunie! Înfrângerea de la Buzău, în faţa nou-promovatei Victoria Brăneşti, n-a fost întâmplătoare“, a spus Piţurcă pentru Gazeta de Sud.

Fostul selecţioner a explicat şi motivele pentru care Ştiinţa a jucat slab etapa trecută.

Craiova a întâlnit în primele două etape adversari extrem de redutabili şi concentrarea oltenilor a fost extraordinară. A urmat jocul cu Brăneşti, în care echipa a prins un moment foarte prost şi a evoluat foarte slab. Explicaţia este destul de simplă: Universitatea, în partidele cu CFR Cluj şi Steaua, s-a apărat şi a jucat pe contraatac. Cu Brăneştiul, Craiova trebuia să atace. Din păcate, nu prea au ştiut să o facă...“, a precizat Victor Piţurcă.

Acesta a mai spus că nu se pune problema să vină ca antrenor la Universitatea Craiova: „Nici nu mi se pare normal să se întâmple lucrul acesta. Universitatea are un antrenor bun şi toată lumea trebuie să-i fie alături în acest moment ca el să-şi facă treaba aşa cum se cuvine“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite