Craiova: Pisicile pariziene „defilează“ printre prichindeii Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Ungureanu cumpără cărţile din Colecţia Disney Clasic pentru băieţelul ei Vlad.
Daniela Ungureanu cumpără cărţile din Colecţia Disney Clasic pentru băieţelul ei Vlad.

A treia carte, inundată în culoare, din Colecţia „Disney Clasic“, însoţeşte astăzi ziarul Adevărul.

Cochetăria şi drăgălăşenia celebrelor pisici continuă să-i cucerească pe cei mici, dar şi pe cei mari în egală măsură. În timp ce prichindeii sunt fascinaţi de povestea plină de peripeţii, părinţii lor se folosesc de istorioară pentru a face un salt spectaculos, înapoi în copilărie.

„Cumpăr cartea, de fapt voi lua întreaga colecţie, pentru că sunt poveşti pe care le citim la orice vârstă şi pe care le gustăm cu aceeaşi bucurie indiferent de momentul în care ne pică în mână. Sunt şi foarte frumos realizate, ilustrate“, spune Daniela Ungureanu, mămica unui băieţel de 8 ani. „Pisicile aristocrate“ s-a vândut astăzi la chişcuri împreună cu ziarul Adevărul, la preţul de 12,99 lei. Cartea, ca de altfel şi primele două numere apărute în Colecţia Disney Clasic, „Regele leu“ şi „Nemo“, sunt la dispoziţia cititorilor în Librăria Adevărul, situată pe strada Împăratul Traian, numărul 9.

Din inima Parisul, în junglă cu Rahan

Tot astăzi a apărut şi numărul 21 al revistei de benzi desenate „Rahan“, în care copiii desluşesc tainele „Întoarcerii Gorakilor“, vor afla care-i secretul „Armei care zboară“, dar şi cine este „Arborele demonului“. Pe lângă aventuri, copiii vor trebui să intre în jocul unui labirint, care-i pune la grea încercare, şi primesc abţibildul cu care participă la concursul „Rahan te trimite în safari!“. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite