Craiova: Peste 40 de contravenţii săvârşite în două nopţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova în cooperare cu jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Serviciul pentru Imigrări Dolj au organizat şi executat o acţiune cu efective mărite, în nopţile de 30 aprilie şi 1 spre 2 mai.

Acţiunea mixtă a avut drept scop prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, depistarea persoanelor urmărite şi realizarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe raza municipiului Craiova.

Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au efectuat verificări la 15 unităţi de alimentaţie publică şi în 10 locuri şi medii pretabile comiterii de infracţiuni, fiind controlate 429 autoturisme şi legitimate 696 persoane, dintre care 202 au fost controlate sumar de arme albe.

Au fost constatate 4 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi 44 fapte de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare de  9.600 lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite