Craiova: Penescu a ieşit de la audieri, Solomon reţinut?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Penescu a petrecut cinci ore la DNA
Cornel Penescu a petrecut cinci ore la DNA

În urmă cu puţin timp, Cornel Penescu a părăsit sediul DNA, Serviciul Teritorial Piteşti, după aproape cinci ore de audieri.

Deşi iniţial credea că a fost chemat să dea declaraţii despre afacerea cu terenul din Craiova, pe care şi-a ridicat hypermarketul PIC, la plecare patronul clubului FC Argeş a afirmat că fost interogat de procurori tot în legătură cu fotbalul.

Nu m-au întrebat nimic de Solomon sau de terenul din Craiova pe care a fost ridicat hypermarketul PIC. Am fost interogat în legătură cu transferul a doi fotbalişti de la FC Argeş”, a declarat Cornel Penescu.

Omul de afaceri piteştean a evitat să spună despre ce transferuri este vorba, însă cel mai probabil este vorba despre fotbaliştii Andrei Prepeliţă şi Ciprian Tănasă, cedaţi în 2006 de FC Argeş clubului Universitatea Craiova.

În acest timp, primarul Craiovei, Antonie Solomon, se află încă la sediul DNA pentru audieri. Procurorii au venit din Bănie cu mai multe cutii sigilate, în care se aflau acte, dar şi harduri, conform unor surse DNA. Există zvonuri cum că Solomon ar putea fi chiar reţinut, însă în acest moment nu a apărut niciun punct de vedere oficial din partea procurorilor.

Vom reveni cu amănunte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite