Pe Universitatea o paşte răzbunarea lui Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

După înfrângerea de la Alba Iulia, partida de mâine cu Astra Ploieşti a devenit capitală pentru olteni. Universitatea are nevoie ca de aer de cele trei puncte, altfel situaţia echipei se va complica serios.

Ştinţa se va afla mâine faţă în faţă cu antrenorul din sezonul trecut, Nicolo Napoli, care nici el nu se află într-o situaţie prea bună cu Astra. Cu două puncte mai mult decât Craiova, ploieştenii lupta pentru salvarea de la retrogradare şi îşi vor vinde scump pielea la Severin.

Pentru Napoli va fi însă un meci special. Demis de Mititelu de la Universitatea şi aflat încă în litigiu cu gruparea din Bănie, tehnicianul italian nu va pregeta să-şi arate valoarea în faţa Craiovei, chiar dacă asta va însemna să-şi îngroape fosta echipă.

De acest lucru este convins şi Adrian Mititelu, care îl cunoaşte foarte bine pe Nicolo Napoli.

Este un meci foarte greu. Astra a jucat la rezultat cu FC Vaslui (0-0, n.r.), s-a închis. Eu ştiu filozofia lui Napoli, el s-a gândit la meciul cu Craiova, nu-l interesa jocul cu Vaslui. E un meci în care se vor depăşi pregătirile normale pentru unul de campionat. Napoli vrea să îmi arate că e un mare antrenor şi să facă un meci foarte bun echipa lui. El s-a pregătit special pentru meciul cu noi. Cunoaşte unii dintre jucători, dar îi va fi greu să ghicească cum vom juca, pentru că s-au schimbat multe de atunci şi avem atât de mulţi jucători indisponibili încât probabil nici Wotte nu ştie cum va aborda meciul“, a precizat finanţatorul Ştiinţei la GSP TV.

Partida Universitatea Craiova - Astra Ploieşti se va disputa mâine, de la ora 17.00, la Turnu Severin, şi va fi transmisă LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite