Tilihoi: „Pe Ţicleanu nu-l apucă paltonul la Universitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, nu crede că noul antrenor al echipei din Bănie, Aurel Ţicleanu, va rezista mult timp la Universitatea.

Prezent la Işalniţa la meciul demonstrativ dintre fostele glorii ale Ştiinţei şi o reprezentativă locală, Tilihoi nu a rezistat decât o repriză. La final, fostul fundaş a vorbit şi despre actuala Universitatea.

Bun prieten cu Aurel Ţicleanu, Nae Tilihoi crede că acesta nu va rezista mult timp la Craiova, ştiindu-l pe patronul Adrian Mititelu.

Eu îi doresc să aibă rezultate cât mai bune, dar nu cred că-l apucă paltonul la Universitatea. Sper însă ca Ţicleanu, împreună cu Geolgău şi Silviu Lung, aduşi şi ei acum la echipă, să-l convingă pe Mititelu să readucă Universitatea la Craiova“, a spus Tilihoi.

„Era foarte greu să refuz oferta Craiovei cât timp am fost ofertat, iar la club se mai întorseseră deja Geolgău şi Silviu Lung. Patronul a vorbit frumos cu mine, m-a convins că trebuie să ajung la Craiova şi cred că nu am greşit. La Universitatea este de două ori mai greu decât oriunde în altă parte. Atmosfera este bună, băieţii îşi doresc să facă lucrurile cât mai bine şi am încredere că am luat decizia cea mai bună când am hotărât să mă întorc“, a spus Aurel Ţicleanu la SPT FM.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite