Craiova: UPDATE / Pavel Badea nu l-a convins pe Adrian Mititelu să revină pe stadionul „Ion Oblemenco“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, actual consilier local, Pavel Badea, i-a înmânat patronului Ştiinţei notificarea prin care i se concesionează stadionul „Ion Oblemenco“, însă acesta a refuzat.

Pavel Badea s-a arătat dezamăgit că nu a reuşit să îl convingă pe Adrian Mitilu: „I-am hârtia, însă domnul Mititelu mi-a spus că a luat deja o decizie şi nu va reveni asupra ei“.

Primarul Antonie Solomon vrea cu orice preţ să îl convingă pe Adrian Mititelu să joace din nou pe arena „Ion Oblemenco“. „Suntem dispuşi să prelungim contractul de închiriere pentru încă un an de zile până intră în legalitate firma lui Mititelu. O să le trimitem o adresă la club. Am fost sunat de cei de la federaţie să găsim o soluţie. M-am săturat de atâtea scandaluri“, a declarat primarul Antonie Solomon.



Pavel Badea nu a aşteptat să se termina şedinţa Consiliului Local şi a plecat imediat la sediul clubului pentru a-l convinge pe Adrian Mititelu. „În cîteva minute merg la sediul clubului Universitatea cu hârtia de concesionare a stadionului pe o perioadă de un an de zile. Sperăm că va fi semnată de cei de la Universitatea. Datoria clubului va fi reeşalonată pe toată această perioadă“, a precizat „Bădiţă“.

Craiova: Primăria deschide calea fraţilor Bacriz

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla dacă Adrian Mititelu va accepta să se întoarcă pe arena „Ion Oblemenco“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite