Craiova: Pavarotti din Banat cântă pentru Claudia Chelan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Iată, vin colindători” va răsuna în filarmonică, de la ora 19.00, în povestea „Acasă de Crăciun“, transmisă prin muzică în întreaga ţară.

Alături de soprana Diana Ţugui, tenorul Costel Busuioc va urca pe scena Filarmonii Oltenia într-un concert extraordinar, dăruit craiovenilor şi studentei Facultăţii de Medicină, aflată pe pat de spital la Viena, din cauza unei forme rare de cancer al ţesuturilor limfatice. Muzicianul a anunţat de acum o lună, când şi-a lansat cartea în Bănie, că de cum a aflat de suferinţa Claudiei a vrut să îi fie aproape cu ce îi stă în putinţă. Pe lângă concertul „Acasă de Crăciun“, Costel Busuioc şi Diana Ţugui vor adăuga şi propriile onorarii  la suma strânsă de oameni pentru tratamentul şi transplantul, care înseamnă şansă la viaţă pentru tânăra de 24 de ani.

Lupta continuă

Prin concertul din această seară prietenii Claudiei mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care i-au susţinut de-a lungul campaniei şi i-au dat putere Claudiei să lupte împotriva cancerului şi au făcut posibilă începerea tratamentului în Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar din Viena, donând peste 140.000 de euro. Acum, cu toţii se roagă ca şi cea de-a doua cură de chimioterapie să dea rezultate, aşa cum s-a întâmplat cu prima, pe care a depăşit-o cu bine.

Melomanii au parte astă-seară de unele dintre cele mai frumoase colinde. Tenorul Costel Busuioc şi soprana Diana Ţugui vor cânta sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, alături de o formaţie orchestrală şi de Corala Academică din cadrul Filarmonicii Oltenia, al cărei maestru de cor este Emil Maxim.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite