Patru jucători de la Craiova la naţionala de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru amicalul de miercuri, 26 mai, de la Severin, cu reprezentativa Serbiei, selecţionerul naţionalei de tineret a României a apelat la patru fotbalişti de la Universitatea Craiova.

Emil Săndoi nu s-a luat după situaţia din clasament a grupării din Bănie şi a apelat pentru duelul cu sârbii la Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, Cosmin Gângioveanu şi Mihai Costea.

Cei patru sunt jucători de bază ai naţionalei mici, iar Săndoi mai are în vedere şi alţi alb-albaştri.

Dacă s-ar întâmpla să retrogradeze Universitatea, pentru naţionala de tineret ar fi o catastrofă. Am în vedere şapte-opt jucători de la Craiova, dintre care şase au fost convocaţi constant“, a precizat selecţionerul.

Sunt câţiva jucători tineri de la Craiova cu potenţial enorm, care pot face în scurt timp pasul către selecţionata de seniori, aşa că locul pe care îl ocupă echipa acum este rezultatul unei conjucturi nefaste“, a adăugat Emil Săndoi.

În afară de cei patru, Radu Barbu a fost şi el la naţionala de tineret, chiar dacă acum a fost lăsat acasă, în timp ce portarul Silviu Lung junior a făcut deja pasul la prima reprezentativă, fiind luat de Răzvan Lucescu la turneul din Austria.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite