Craiova: Patronul Ştiinţei recunoaşte că nu s-a întâlnit cu Florin Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu a spus aseară ce înseamnă pentru el accidentarea golgheterului Universităţii Craiova.

Finanţatorul oltean a subliniat că îi pare rău în primul rând de „omul Costea“. „Nu este neapărat o lovitură majoră, dar este una foarte grea. Lăsând la o parte forţa lui de joc sau ce însemna Costea în echipă, îmi pare rău de omul Florin Costea. Practic a crescut odată cu această echipă. Este liderul echipei Universitatea Craiova din era Mititelu. Îmi pare rău, pentru că ştiu cât suferă, apoi îmi pare rău şi de echipă pentru că am pierdut o piesă importantă“, a afirmat Adrian Mititelu la Digi Sport, citat de editie.ro.

Acesta recunoaşte că formaţia sa nu a câştigat vreun meci în lipsa lui Florin. „Important este să depăşim următoarele două partide. Până acum nu am reuşit să câştigăm niciun meci fără Florin Costea pe teren. El a lipsit la trei - patru jocuri şi nu am câştigat niciunul“, a mai declarat Mititelu.

Patronul Universităţii a dezvăluit că a evitat să îl vadă pe Florin Costea şi au comunicat doar prin mesaje: „Nu n-am văzut faţă în faţă cu el, am evitat, pentru că ştiu că şi el este sensibil. Mi-a fost teamă să nu clachez. Am vorbit mai mult prin mesaje. Florin Costea este unul dintre jucătorii speciali pentru mine, ţin la toţi jucătorii mei, dar el este preferatul meu“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite