Craiova: Părinţi supăraţi de ministru: „Copiii au fost stresaţi de camerele video. Ar trebui să-l dăm pe Funeriu în judecată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care şi-au însoţit astăzi copiii la avizierele liceelor pentru a afla rezultatele bacalaureatului au rămas şocaţi de numărul mare de note mici şi implicit de numărul mare al celor care vor da din nou în toamnă.

„Ar trebui dat în judecată ministrul Educaţiei că a pus presiune pe copii cu toate camerele alea de luat vederi. Am dat şi eu BAC, la «Arghezi», dar încă aşa ceva nu am întâlnit de când sunt. Luau şi cei de la seral, că erau ajutaţi, se ştia că mai şi muncesc. Fata mea a fost elevă de 7 – 8, iar acum are trei şi ceva la matematică“, s-a revoltat mama unei absolvente a Grupului Şcolar Industrial de Transporturi Căi Ferate Craiova.



„ Nici fata mea nu a luat bacalaureatul şi trebuie să îl dea din nou în toamnă. Asta este. Ce trebuie să facă acum este să înveţe la matematică mai bine şi să încerce iar, vedem mai departe. Nu ştiu ce s-a întâmplat, că sunt foarte mulţi picaţi“, a mărturisit Daniela Rotaru, mama unei absolvente a Grupului Şcolar Industrial Construcţii de Maşini Nr. 2 Craiova.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite