Craiova: Parada costumelor din materiale reciclabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul programului mondial „Eco Şcoala”, mâine, 14 mai, începând cu ora 10, se va desfăşura la Grupul Şcolar Matei Basarab din Craiova, a II-a ediţie a simpozionului naţional cu tema Protecţia vitalităţii, diversităţii şi frumuseţii Pământului.

Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, ca parte integrantă a comunităţii şcolare locale, va fi reprezentat la această manifestare de un grup format din trei deţinuţi, însoţiţi de un educator coordonator. Obiectivul vizat va fi Parada costumelor din materiale reciclabile.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul parteneriatului de colaborare încheiat între P.M.T. Craiova şi Grupul Şcolar Matei Basarab,  cu scopul de a implica activ întreaga populaţie şi în special tinerii în acţiuni de conservare şi ocrotire a mediului înconjurător precum şi pentru promovarea principiilor ecologice şi ale dezvoltării durabile.

Un alt scop important al activităţii de mâine este acela de a forma tinerii elevi în spiritul adoptării unui stil de viaţă sănătos într-un mediu curat şi protejat. Gazdele evenimentului se mândresc încă din anul 2008 cu statutul de „Eco Şcoală”, primind ca premiu simbol „Steagul Verde”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite