Craiova: Pagubă de milioane, după ce a plonjat cu Loganul în groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loganul a intrat într-o goapă cu diametrul de un metru
Loganul a intrat într-o goapă cu diametrul de un metru

Craioveanul Gabi Ionescu a avut un şoc aseară, în timp ce circula cu maşina pe strada Sfinţii Apostoli. La câţiva metri de biserică, şoferul a intrat cu autoturismul într-o groapă. Bărbatul spune că a văzut târziu plasa portocalie care împrejmuia spărtura din asfalt.

„Noroc că nu aveam viteză, că altfel săream peste groapă. Cine ştie ce se putea întâmpla“, a spus şoferul, supărat că zona nu era „suficient semnalizată, să poţi vedea din timp că acolo e o problemă“. 

groapă pe strada Sfinţii Apostoli

Tânărul povesteşte că maşina lui nu îşi făcuse încă nici rodajul, având 18.000 de kilometri parcurşi până acum. A cumpărat-o cu banii jos. „Cred că trebuie să bag în ea cel puţin 1.000 de lei“, a zis Gabi Ionescu, după ce a aruncat o privire la partea din faţă a Loganului, cea intrată bine în groapă.

groapă pe Sfinţii Apostoli

Nu de aceeaşi părere a fost prietenul său, Radu Pârvulescu, inginer autovehicule rutiere: „Eu zic că aşa, la prima strigare, are pagubă de 4.000 – 5.000 de lei. Păi bara e distrusă, spoilerul, radiatorul, elementele de plastic de sub maşină. Ar trebui să plătească cei care au spart aici asfaltul şi nu au semnalizat cum trebuie zona. Astea-s condiţiile de la noi din ţară“.

groapă pe strada Sfinţii Apostoli

Gabi Ionescu este decis să îi dea în judecată pe cei care spart asfaltul pentru a face acolo o gură de canal.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite