Craiova: PROTEST: „Vrem să nu mai moară tineri ca Andrei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Andrei îl plâng acum tinerii alături de care făcea dovada faptului că pe ei s epoate conta în societate.
Pe Andrei îl plâng acum tinerii alături de care făcea dovada faptului că pe ei s epoate conta în societate.

Tinerii voluntari din organizaţiile neguvernamentale, alături de care Andrei Goreci s-a implicat în zeci de proiecte, vor picheta luni sediile poliţiei municipale şi judeţene şi sediile instanţelor de judecată.

Tinerii au redactat un protest „împotriva oricărei manifestări huliganice şi criminale care au dus la pierderea de vieţi omeneşti, împotriva lipsei de coerenţă a unor programe de reeducare şi reintegrare a unor tineri cu comportamente anti-sociale, a slabei reacţii a comunităţii noastre faţă de creşterea violenţei în Craiova“, spunând răspicat: „Vrem o Craiovă sigură! Vrem să nu mai moară tineri ca Andrei“.
 
În protestul, formulat de 9 organizaţii, se menţionează că luni, împreună cu alte organisme similare din judeţul Dolj, vor picheta luni sediile poliţiei municipale şi judeţene şi sediile instanţelor de judecată.

„Acţiunea noastră se doreşte o nouă formă de implicare şi un mijloc prin care arătăm că susţinem autorităţile în demersul lor de a ne asigura securitatea. Invităm organele în drept să ia măsuri rapide şi eficiente de depistare şi stopare a violenţei“, se precizează în comunicatul dat publicităţii de Adina Enache, reprezentata Centrului Educaţional de Resurse şi Training.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite