Craiova: Ovidiu Dumitru pompierul întotdeauna primul pe pistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campion la concursurile serviciilor profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, tânărul îşi doreşte să ajungă ofiţer, dar şi să câştige cât mai multe competiţii sportive.

Ovidiu are 24 de ani, însă se poate lăuda ca a reuşit să obţine multe diplome şi medalii la întrecerile sportive din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în mai puţin de trei ani. Tânărul a muncit mult şi astfel a fost avansat mai repede şi în cariera militară, ajungând subofiţer.„Pot spune că de mic am visat să lucrez într-un astfel de sistem. Este cu totul şi cu totul altceva. Când am văzut că pot îmbina utilul cu plăcutul, a fost şi mai bine. Am muncit mult şi nu am dezamăgit pe nimeni. La competiţia sportivă de la Vâlcea am obţinut locul I la pista cu obstacole pe 100 de metri. Au participat mulţi concurenţi din ţară, însă numai unul s-a aflat pe prima poziţie“, povesteşte râzând subofiţerul din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

A citit „Codul lui Da Vinci“ de trei ori

Tânărul povesteşte că atunci când îi place o carte, o răsfoieşte cu drag de mai multe ori. În timpul liber pune mâna pe un volum şi nu îi mai dă drumul până nu află toată povestea până la capăt. „«Codul lui Da Vinci» mi-a plăcut mult de tot. De cum am citit prima pagină, nu am mai putut să las cartea jos până nu am ajuns la ultima în aceeaşi seară. Romanul îmbină bine stilul poliţist cu thriller-ul şi teoria conspiraţiei. Înceră să nu ies din tipar, dar iubesc să fac lucuri care îmi fac viaţa mult mai frumoasă“, a spus Ovidiu Dumitru.    

Vrea să ajungă cât mai sus


Ovidiu Dumitru, tânărul de 24 de ani campion la concursurile serviciilor profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, mai spune că acum îşi doreşte să ajungă ofiţer, dar şi să câştige cât mai multe competiţii. Ştie că va mai avea de trecut multe etape, dar este pregătit să înfrunte totul pentru a ajunge acolo sus. „O parte dintre diplomele şi cupele mele le ţin la locul de muncă. Ştiu că dacă nu eram aici, poate nu le obţineam. Am învăţat în viaţă să nu mă raportez la ce fac alţii, ci la ce fac eu. Aşa că visul meu este să ajung acolo unde îmi doresc şi ştiu că, dacă nu acum, peste câţiva ani voi reuşi“, a declarat tânărul.

Ovidiu a ţinut să mai precizeze că următoarea competiţie sportivă va avea loc la vară, iar atunci se va înscrie la toate probele. „Sunt destul de multe, dar cu siguranţă voi face faţă cu succes. De pe acum încerc să văd unde nu mă descurc cel mai bine şi vreau să mă perfecţionez, aşa sunt eu. Chiar dacă se întâmplă să cad de 100 de ori, tot de atâtea ori mă şi ridic“, a mai spus subofiţerul din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.        

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite