„Oracolul“ Dragomir: „Văd Craiova în Europa League“. Piţurcă: „Nu se pune problema!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi oltenii au fost învinşi acasă, cu 1-0,  de FC Vaslui, în etapa din week-end, jocul Universităţii Craiova l-a încântat pe Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF crede că Victor Piţurcă a făcut echipă bună în Bănie şi că Ştiinţa are şanse la o clasare în primele şase locuri, care ar duce-o în Europa League.

De ce a pierdut Craiova cu Vaslui? Lipsa de experienţă a jucătorilor Universităţii şi-a spus cuvântul. Ei, jucătorii lui Victor Piţurcă, au jucat formidabil, mai ales în repriza a doua, dar... Piţi îi învaţă doar cum să ducă mingea în gura porţii, de băgat balonul în «aţe» nu mai depinde de antrenor. Acolo este vorba de personalitatea fiecăruia!“, a spus Dragomir pentru GdS.

Dacă echipa lui Piţi marca trei-patru goluri în repriza a doua, nu erau multe de loc! Ştiinţa a jucat, repet, formidabil. Văd Craiova în primele şase locuri. Cu alte cuvinte, în Europa League“, a mai spus şeful LPF.

Victor Piţurcă este însă ponderat şi susţine că nu se mai gândeşte în prezent la cupele europene.

Dacă băteam Vasluiul, ne puteam gândi. Acum suntem în situaţia de dinaintea meciului cu Braşov, avem minus în clasamentul adevărului şi nu se mai pune problema de cupele europene. Ştiu că mai sunt meciuri de jucat, dar e mai bine să gândim aşa“, a spus Piţurcă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite