Craiova: Oltenii „topesc“ a doua oară Epoca de gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Manolache recomandă tuturor filmul de animaţie „Epoca de gheaţă“.
Cosmin Manolache recomandă tuturor filmul de animaţie „Epoca de gheaţă“.

Manny mamutul, Sid cel leneş, neînduplecatul tigru Diego şi Scrat, veveriţa preistorică scapă cu brio de inundaţii şi îşi aduc aproape noi amici.

Primii bucuroşi să intre în posesia DVD-ului cu filmul de animaţie „Epoca de gheaţă 2“, distribuit astăzi împreună cu ziarul Adevărul,  sunt adolescenţii. Cosmin Ştefan Manolache, elev la Grupul Şcolar de Transporturi Auto, este convins că de fapt nu există o anumită vârstă pentru acest film, toţi oamenii fiind în cele din urmă amuzaţi din plin de isprăvile frumoşilor protagonişti ai poveştii.

„Îmi plac mult filmele de animaţie şi de acţiune, iar Epoca de gheaţă este şi unul şi celălalt. Sunt grozavi toţi, mai ales veveriţa“, spune tânărul, încântat să vorbească despre o creaţie „de-a dreptul frumoasă“. DVD-ul a apărut în această dimineaţă la chioşcuri, dar şi în Librăria Adevărul, de pe strada Împăratul Traian, numărul 9. Preţul este acelaşi ca şi la primul număr al seriei, 11,99 lei.

Acum, aventuri pe ape

Manny, Sid, Diego şi Scrat sunt acum protagoniştii unui „Dezgheţ“ fără precedent. Cei patru prieteni se trezesc dintr-o dată că valea lor este acoperită de ape. Nu sunt feriţi de primejdii, iar una pare să fie cauzată de un vulture, care ar devora tot ce îi iese în cale în acea vale. Manny ajunge personajul unei situaţii speciale. De el se îndrăgosteşte noua apariţie în fil, Ellie, femeia mamut convinsă că-i oposum. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite