Oltenii se tem de Victoria Brăneşti: „La jucători poate să apară un sentiment de zădărnicie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova va întâlni vineri, de la ora 21.45, la Buzău, nou-promovata Victoria Brăneşti, meci despre care antrenorul Aurel Ţicleanu spune că este foarte periculos.

„Chiose“ se gândeşte la faptul că elevii săi şi-ar putea pierde entuziasmul după meciul cu Steaua, în care au fost învinşi după ce arbitrul le-a anulat un gol perfect valabil. 

„Este păcat să nu plecăm de pe picior de egalitate cu ceilalţi, avem dreptul să fim judecaţi după ceea ce facem. Faptul că am întâlnit două echipe puternice a fost unul din ghinioane, dar cel mai mare ghinion este că nu am fost judecaţi corect. În meciul cu Steaua, din momentul anulării golului, jucătorii mei nu au mai înţeles nimic“, a spus Ţicleanu.

Acum la jucători poate să apară un sentiment de zădărnicie, de pierdere a entuziasmului şi e foarte periculos pentru că următoarea etapă întâlnim Victoria Brăneşti, o echipă nou-promovată care va face totul pentru victorie. Trebuie să găsim motivaţia să continuăm, suporterii să fie alături de noi, să nu-şi piardă încrederea“, a mai spus Aurel Ţicleanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite