Craiova: Oltenii s-au înghesuit să-şi schimbe buletinele, ca să poată vota

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de doljeni au ajuns în această dimineaţă la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Populaţie, pentru a-şi ridica noile acte de identitate.

Dacă astăzi angajatele Direcţiei au avut o zi mai uşoară, ieri a fost dezastru în instituţia menţionată. Oamenii s-au călcat în picioare ca să depună cererile pentru actualizarea buletinelor. "În cursul zilei de ieri au ajuns la ghişeele acestei instituţii peste 600 de persoane. Aproape 500 dintre acestea au venit pentru buletine. În general, numărul celor care trec pe aici în acest scop nu depăşeşte 150", a declarat Ecaterina Mureşan, şef birou Evidenţa persoanelor.

Bătrânii, primii la ridicarea actelor


Paul Paul Şerban (73 de ani), spune că nu a făcut acest lucră până acum din neglijenţă. "Eu stau la Mofleni. Până anul trecut, strada pe care eu locuiesc se numea «6 Martie», iar acum poartă denumirea de «Aleea Banu Stepan nr. 31». Pentru că nu mi-a trebuit buletinul cu aceste date, nici că l-am înlocuit", a mărturisit bătrânul. Din aceeaşi acuză nici Ştefan Ghiţă (62 de ani) din Craiova nu avea un buletin în regulă. Astăzi însă are un nou act. "Trebuia să votez şi nu aveam cum altfel", a subliniat craioveanul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite