Craiova: Oltenii pot să afle secretele Canadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecţia „National Geographic“ a lansat astăzi al şaptelea volum, Canada, preţul unei cărţi Adevărul fiind de 12,99.

Oamenii s-au îndreptat, în această dimineaţă, spre chioşcurile de ziare pentru a vedea ce pot afla despre Canada. De la ora 7.00 la chioşcuri, şi de la 9.00 la librăria Adevărul, din Craiova, iubitorii de geografie şi de călătorie s-au îndreptat pentru a cumpăra ghidul Canadei.

Ramona Bucurenciu, vânzătoare, nu ratează niciun volum din colecţia de ghiduri turistice. „Mi-a plăcut întotdeauna geografia şi această colecţie mi se pare foarte interesantă. Am luat mai multe cărţi de la Adevărul“, a precizat Ramona.


A doua după Rusia

Cele 400 de pagini cuprind informaţii despre istoria şi cultura Canadei, dar şi sfaturi de călătorie şi sugestii pentru locuri de cazare, shopping şi divertisment. Aceste informaţii îi vor fi foarte utile lui Alin Lăzărescu. „Vreau să citesc, dar să şi ajung în Canada, să mă plimb pe acolo. Trebuie să recunosc că am colecţiile complete de ghiduri turistice şi de cărţi verzi. Am luat câteva volume şi din apariţiile Jules Verne“, a afirmat consilierul juridic, Alin Lăzărescu.

A doua ţară a lumii ca suprafaţă după Rusia, Canada îi oferă turistului, de la est la vest şi de la nord la sud, o diversitate incredibilă de peisaje, condiţii climaterice şi arhitectură urbană.
Acest volum, precum şi toate produsele Adevărul se pot cumpăra de la librăria situată în Craiova, strada Împăratul Traian, nr. 9.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite