Craiova: Oltenii le-au pus gând rău steliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii se gândesc deja la derbiul cu Steaua
Alb-albaştrii se gândesc deja la derbiul cu Steaua

După 7-0 cu FC Drobeta în amicalul de la Severin, alb-albaştrii speră să obţină prima victorie din „era Mititelu“ în faţa Stelei, luni, în campionat.

Pentru Florin Costea şi compania, duelul cu steliştii este capital. „Sper ca la meciul cu Steaua să vină tot atâţia suporteri ca la Severin şi să ne ajute să învingem. Este un meci foarte important pentru clasament, dar şi pentru dorinţa fanilor de a învinge echipele din Bucureşti“, a spus Florin Costea.

Craiova este iubită în toată ţara şi sper să obţinem cât mai multe victorii pe acest stadion. Până atunci însă, ne gândim la meciul cu Steaua, pe care trebuie să-l câştigăm. Avem mare nevoie de victorie“, a spus şi Mihai Costea.

„Important este să iasă bine şi meciul de luni şi să trecem de Steaua, indiferent de scor“, a adăugat Dragoş Firţulescu, jucător care a avut o evoluţie bună în amicalul de ieri, în care a şi marcat. „Dacă am reuşi acelaşi scor şi cu Steaua, ar fi ceva extraordinar“, a comentat şi Eugen Trică, marele absent al derbiului din cauza cartonaşului galben primit la Cluj.

„A fost un antrenament util. Le-am spus jucătorilor să trateze serios acest joc şi, spre lauda lor, au făcut-o. Mă aşteptam la un număr mare de spectatori şi sunt convins că aşa va fi totdeauna la Severin. Cred că şi la meciul cu Steaua va fi stadionul plin. Sper să fie şi un joc bun şi să câştigăm“, a spus şi antrenorul Eugen Neagoe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite