Craiova: Oltenii învaţă lecţia responsabilităţii, în Săptămâna Naţională a Voluntariatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După sărbătorirea Zilei Tatălui în România printr-un atelier de creaţie în care materiale reciclabile au fost transformate în obiecte decorative, astăzi Centrul Voluntaris le-a expus în galerie, la Casa de Cultură Traian Demetrescu.

Mâine seară, începând cu ora 18.00, tot la Tradem, va avea loc Gala Voluntariatului, în cadrul căreia vor fi premiaţi toţi cei care s-au alăturat voluntarilor în proiectele derulate de aceştia. Pe 11 mai, „voluntarii împart inspiraţie“ în centrul Craiovei, între orele 10.00 – 12.00, prin carduri personalizate tipărite pe plicuri cu seminţe de flori, prin cărţi poştale cu reţete de dulciuri.

Joi este programată amenajarea unui loc de joacă în curtea Spitalului de Pediatrie, iar vineri, 13 mai, craiovenii sunt invitaţi în centrul oraşului să descopere „Arta voluntariatului“, prin muzică folk, fotografie, caricatură, creaţii hand-made, roller skating, pictură pe sticlă.

Sâmbătă copiii se vor bucura la „Ora zmeielor“, eveniment în cadrul căruia vor învăţa să confecţioneze şi să înalţe zmeie în cadrul unui atelier coordonat de voluntari.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite