Craiova: Oltenii au cumpărat Rahan ca să plece în safariul african

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al treilea număr din Rahan, „Salvarea Alonei“, poate fi cumpărat de olteni, de la chioşcuri, începând de astăzi, la preţul de 7,95 lei.

Oameni de toate vârstele au luat cu asalt chioşcurile de ziare pentru a face rost, în timp util, de al treilea număr din colecţia Rahan. Acesta conţine trei benzi desenate, intercalate de pagini color de documentar ştiinţific, dar accentul cade pe povestirea titulară, „Salvarea Alonei“. Altruism şi supravieţuire
Craioveanca Germina Stanca,reporter, nu ratează nicio apariţie din aventurile lui Rahan.

Sunt cărţi foarte interesante. Nu le cumpăr pentru mine, ci pentru un copilaş care îmi este drag. În special pentru micuţi sunt foarte interesante benzile desenate“, a declarat, în această dimineaţă, Germina.

După distrugerea tribului de erupţia unui vulcan, eroul vremurilor sălbatice, Rahan, merge din ţară în ţară şi din trib în trib, mânat de dorinţa puternică de a supravieţui, dar şi de un extraordinar altruism care îl face să îi ajute pe cei pe care îi întâlneşte.

Reamintim că în fiecare săptămână, cumpărătorii primesc gratuit, împreună cu revista, câte un abţibild, iar numărul 2 al colecţiei a fost însoţit de un album gratuit destinat colecţionării acestor abţibilduri cu Rahan.


Toate abţibildurile trebuie dezlipite şi lipite la locul indicat în albumul de colecţionar. Foile rămase în urma dezlipirii lor reprezintă taloanele de
concurs, în total în număr de 26, care trebuie expediate în plic la adresa OP 33, CP 80 Bucureşti, pentru concursul „Rahan te trimite în safari“.
Prin tragere la sorţi, vor fi desemnaţi cinci câştigători, iar fiecare îşi va putea alege doi însoţitori împreună cu care să pornească în safari pe Continentul Negru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite