Oltenii, invitaţi în Apuseni la Târgul de Fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de drumeţii şi de tradiţii româneşti nu pot pierde evenimentul la care vin turişti din toată ţara.

Vestitul eveniment organizat pe Muntele Găina este trecut de Asociaţia Veteranmont România - Craiova în topul manifestărilor care pentru nimic în lume nu trebuie ratate de împăţimiţii drumeţiilor şi iubitorii de tradiţii româneşti.

„Noi facem lobby cât putem, cine vrea vine, cine nu, asta este. Eu am fost acum câţiva ani acolo şi pot să spun că locurile sunt de o frumuseţe extraordinară“, spune Constantin Brânzan, preşedintele Veteranmont.
Potrivit acestuia, cine se alătură veteranilor asociaţiei, în perioada 22 - 24 iulie, scapă de grija căutării unui loc de cazare, având posibilitatea să aleagă între Tabăra de corturi de la Uibăreşti, situată în apropierea bisericii din localitate, pentru care nu plătesc nimic, sau ofertele localnicilor de găzduire în propriile case, unde se achită 20 lei pe noapte.

Apoi, există varianta transportului cu microbuzul închiriat de asociaţie, pentru 150 de lei dus-întors. Cu trenul se merge până în staţiile Deva sau Alba Iulia şi de acolo cu transport local până în comuna Avram Iancu.

„O să fie la «Târgul de fete» peste zece mii de oameni, e impresionant. O să facem, dacă vremea ne va permite, focuri de tabără, o masă câmpenească, drumeţii pe Cheile Uibăreştiului, în Munţii Vâlcan“, mai spune Brânzan.

Confirmare de participare se mai poate face şi luni, 18 iulie, la numărul de telefon 0351.418.715.

Propunerea Veteranmont pentru luna viitoare este drumeţie în Retezat, de la Ohaba de sub Piatră până la Câlnic şi Cabana Pietrele.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite