Craiova: Oltenii, în „Compania monştrilor“ din lumea Disney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Mirela Peşa
Elena Mirela Peşa

Prichindeii au parte de o porţie grozavă de râs odată cu numărul 8 al colecţiei „Disney clasic“. Amuzanta poveste, ce însoţeşte astăzi ziarul Adevărul, a avut căutare încă de la primele ore ale dimineţii.

Dacă este marţi, se ştie, este Colecţia „Disney clasic“ şi minunatele poveşti, frumos ilustrate, pe care copiii şi părinţii lor abia aşteaptă să le răsfoiască. Elena Mirela Peşa şi-a făcut un obicei în a poposi în Librăria Adevărul, de pe strada Împăratul Traian, numărul 9, pentru a-i lua micuţului ei Sabin cărţile ce-i sunt foarte dragi. Băieţelul, care are puţin peste 3 ani, cunoaşte deja personajele celebre, iar dacă îl întreabă cineva de Pisicile aristocrate rosteşte fără ezitare numele fiecăreia. Mami şi tati îi citesc pe rând poveştile apărute în Colecţia Disney Clasic, iar Sebi, cum este alintat de părinţi, are grijă să îi oprească din lectură cu fel de fel de întrebări, nerăbdător să afle mai repede cum stau lucrurile până la sfârşitul poveştii. „Îi plac foarte mult aceste cărţi, dar ne plac şi nouă. Cred că îl atrag mult şi ilustraţiile, care sunt foarte reuşite“, spune tânăra mămică. Sebi urmăreşte noutăţile din colecţie pe spatele fiecărei cărţi în parte, şi abia aşteaptă să îl întâlnească pe Pinocchio, timp în care se bucură de tot ce apare la „Disney Clasic“. 

12,99 lei, preţul plătit pentru „Compania monştrilor“

Haioasa poveste, cu Sully şi Mike în rolurile principale, dă o nouă dimensiune ţipetelor copiilor, care ajung într-o fabrică, în Monstropolis, unde sunt transformate în energie pentru oraş.

Povestea „Maşini“ urmează săptămâna viitoare în Colecţia „Disney clasic“.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite