Oltenii, curioşi să afle cum ajunge un student să ucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul volum al romanului „Crimă şi pedeapsă”, de Fiodor Mihailovici Dostoievski, se distribuie astăzi gratuit, împreună cu ziarul Adevărul. Încă de la ora 8.00, înainte de a se deschide librăria, oamenii s-au adunat în faţa sediului, ca să nu rateze cartea.

Zeci de olteni se înghesuie, la această oră, la librăria Adevărul, pentru a achiziţiona primul volum al romanului “Crimă şi pedeapsă”, de Fiodor Mihailovici Dostoievski. Bogdan Ghiţă (23 de ani) este printre primii craioveni care au ajuns în faţa librăriei încă de la ora 6.00. Tânărul spune că a făcut tot posibilul să intre în posesia acestui volum. “Împreună cu fratele meu răsfoim de fiecare dată câteva pagini, înainte de a adormi, oricât am fi de obosiţi. Am adunat acasă întreaga colecţie de cărţi, ţin la ele ca la ochii din cap”, ne-a spus Bogdan.


Economii drastice pentru romane


Floarea Măceşan (53 de ani), pensionară, aştepta înfrigurată la rândul care se întindea pe trei metri, sperând să nu se epuizeze stocul. “Mă rog să nu se dea toate cărţile, altfel mă îmbolnăvesc. Nu am pierdut vreo apariţie până acum, ar fi culmea să mi se întâmple asta tocmai când costă aşa puţin. Am în bilbiotecă o sută de cărţi de la Adevărul. Deşi pensia mea e de 400 de lei şi abia îmi ajung să mă întreţin, prefer să îmi rup de la gură, dar să am toate romanele”, ne-a spus femeia.


Romanul „Crimă şi pedeapsă” povesteşte cum ajunge un student să ucidă, dar şi despre relaţia acestuia cu o prostituată sfântă.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite