Craiova: Oltenii, corijenţi la olimpiada de shopping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii târgului de îmbrăcăminte şi încălţăminte deschis în perioada 2-5 septembrie la Teatrul Naţional Marin Sorescu nu s-au înghesuit să cumpere.

Vizitatorii „Olimpiadei de shopping“, deschisă în foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova, susţin că nu toate articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte expuse sunt de calitate.

„Unele rochii şi sacouri sunt destul de scumpe, iar materialul nu este unul tocmai bun. În magazinele de la noi, le găseşti la preţ mai mic. Aşa că nu este normal să cumperi de aici şi să dai mai mulţi bani. Am văzut şi încălţăminte din piele, dar preţurile sunt destul de mari, pornesc de la 150 de lei“, a spus Mihaela Tudorel, de 27 de ani, clientă.

„Nu merită să mai venim“

Producătorii participanţi la târg se plâng că, de când au venit, pe 2 septembrie, nu au reuşit să vândă mare lucru.

„Oamenii vin, se uită şi pleacă. În alţi ani afacerea mergea mult mai bine, acum nici nu merită să mai venim. Preţurile sunt destul de bune, în fiecare oraş în care mergem sunt la fel. Confecţionăm singuri toate produsele în atelierul propriu, aşa că ne permitem să mai lăsăm la preţ, dar nu le putem coborî mai mult“, a spus Alina Iovan din Sinaia. Deşi se plâng că sunt afectaţi de criză, unii vizitatori au scos din buzunar până la 40 de lei pentru un tricou conservat.

„Arată foarte bine, iar ca suvenir este foarte frumos. Nu am mai văzut până acum tricouri păstrate în cutii de conserve. Eu sunt fan Che Guevara şi mă bucur că am găsit un astfel de obiect“, a spus Cosmina Cojocaru.  

Producătorii se declară optimişti şi spun că sunt  convinşi că în următorii cinci ani piaţa din România îşi va reveni.

„Criza economică va trece până la urmă. Va trebui să găsim soluţii, dacă vrem să supravieţuim, căci noi din asta trăim. După cum vedeţi, preţul unei rochii de ocazie porneşte de la 80 de lei, iar o cămaşă costă 35 de lei. Avem haine al căror preţ l-am redus cu câteva sute de lei, le-am pus aici într-un coş“, a precizat Nelu Tudor, comerciant.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite