Craiova: Oltenii, amatori de distracţie pe pistele de bowling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Bănie,  la Severin , Vâlcea şi Slatina, bowling-ul a devenit la fel de popular ca biliardul, cluburile fiind neîncăpătoare.

Dacă eşti din Craiova, ai ocazia să te întreci cu prietenii la răsturnat popice în Club 300. Deşi localul e dotat cu mese de biliard, jocuri electronice distractive, darts, mese de tenis, bowling-ul rămâne cel mai popular. În weekend arena devine neîncăpătoare, împătimiţii jocului fiind obligaţi uneori să aştepte eliberarea unei benzi. La fiecare dintre cele şase piste pot juca maxim 10 persoane, tariful pentru o partidă fiind de 10 lei de jucător. Şi în Severin există un local unde se poate juca bowling. Club Feel are două piste de joc,  iar la un joc pot participa maxim 10 jucători. Până în ora 19, 10 minute costă 5 lei, iar după ora 19, prețul pentru același interval este de 6,66 lei.

Bowling-ul, jucat şi noaptea

În Râmnicu Vâlcea iubitorii de bowling se pot relaxa în Clubul Escape din cartierul Calea lui Traian. Programul zilnic al localului este de la ora 10 până la ora 5.00. În intervalul 10-19, un joc este 30 de lei, iar seara tariful creşte la 45 de lei. În Slatina, la parterul Hotelului Zytto, se află două piste de bowling, preţul unui joc fiind de 10 lei în timpul săptămânii şi de 14 lei în weekend. Singura reşedinţă de judeţ din Oltenia fără club de bowling este Târgu-Jiu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite