Craiova: Oltencele vor să ia Penicilina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voleibalistele din Bănie au învins după demiterea lui Petrică Stancu
Voleibalistele din Bănie au învins după demiterea lui Petrică Stancu

Voleibalistele de la SCM „U“ Craiova vor întâlni în această seară, de la ora 18.00, în „Sala Sporturilor Ion Constantinescu“ formaţia Penicilina Iaşi, în prima etapă a returului primei ligi.

Gazdele vor căuta revanşa după ce în partida tur au pierdut greu cu 3-2. „Sunt mai multe argumente care ne recomandă ca favoriţi. Mă gândesc la valoarea lotului, la faptul că nu avem probleme medicale sau la faptul că jucăm acasă. Mai este şi această ambiţie a noastră de a accede într-o cupă europeană, unde Iaşiul, Piatra Neamţ şi Ştiinţa Bacău ne sunt adversare directe. În plus, pregătirea pe care am realizat-o în această perioadă, chiar dacă au fost sărbătorile, a fost foarte bună. Este clar că nu jucăm decât la victorie“, a spus astăzi antrenorul Petrică Stancu. Dacă se vor impune, oltencele se vor apropia la un singur punct de moldovence, ocupante a locului 5 în ierarhiei Diviziei A1.

Rămâi pe Craiova.adevarul.ro pentru a afla în jurul orei 20.00, rezultatul final al partidei SCM „U“ Craiova - Penicilina Iaşi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite