În Piaţa Prefecturii din Craiova se strigă "Ole, ole, ole". Aproape 500 de persoane protestează de două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 500 de persoane, majoritatea studenţi şi revoluţionari, protestează în aceste momente în faţa Prefecturii Craiova.

Protestul care a început la ora 16.00 nu s-a încheiat. Aproape 500 de persoane, majoritatea studenţi şi revoluţionari, scandează lozinci împotriva  actualei guvernări, cerând şi demisia prşedintelui României. Lozinci precum "Nu e sărăcie, voi ne-aţi sărăcit", dar şi "Ole, ole, ole, ole, Băsescu mai lasă-ne" s-au auzit în această după-amiază în Piaţa Prefecturii. Printre cei care astăzi au ajuns la protest sunt craioveni care recunosc faptul că au salarii bune, dar au venit la manifestare în semn de solidaritate. "Sunt grefieră, am salariu bun, mi-ar fi ruşine să îl spun pentru că, în comparaţie cu al cerlorlalţi oameni din România, este mare. Am venit aici în fiecare seară în semn de solidaritate, pentru că nu pot să mă uit în jur şi să văd atâta sărăcie",  a declarat M.D., grefieră în Craiova.

Doljeni din localităţile învecinate Craiovei au venit cu autobuzul special pentru protest. "Am ajuns aici cu mai mulţi vecini pentru că nu mai putem să îndurăm atâta sărăcie, măcar să ne spunem ce avem pe suflet", a spus Dorel Badea, din comuna Coşoveni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite