O victorie şi o înfrângere pentru echipele de volei din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de volei de la SCM Craiova au înregistrat o victorie şi o înfrângere în etapa a 3-a a Diviziei A, care a avut loc în acest week-end.

Voleibaliştii pregătiţi de Dănuţ Pascu au învins echipa Torpi MS City Tîrgu-Mureş, într-un meci disputat la Craiova, scor 3-1 (25-23, 25-13, 16-25, 25-21).

A fost un meci pe care l-am început foarte bine, dar consider că, după 2-0, băieţii s-au relaxat şi astfel am pierdut setul trei. În ultimul set am mers cap la cap, pînă spre final, iar atunci cînd băieţi au strîns rîndurile şi s-au concentrat au reuşit să se impună şi să cîştigăm. Practic a fost un derby al echipelor care luptă pentru evitarea retrogradării. Este important că am cîştigat, dar trebuie să nu mai avem astfel de atitudine de acum înainte, de a ne relaxa înainte ca jocul să fie încheiat. Sper că o să tragem învăţămintele necesare“, a spus Pascu după meci.

În schimb, voleibalistele de la SCM Craiova au fost învinse la Tîrgu-Mureş, gazdele de la CSU Medicina câştigând cu scorul de 3-1 ( 23-25, 25-16, 25-19, 25-16).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite