Craiova: O poliţistă a luat bani de la bănci în numele colegilor cu adeverinţe false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Racea, poliţistă în cadrul Serviciului Financiar al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de fals şi înşelăciune.

Tânăra a pus la cale un plan şi astfel a făcut rost de sume mari de bani. Şi-a pus colegii giranţi, fără ca ei să ştie, iar astfel a făcut mai multe împrumuturi bancare. În urmă cu câteva zile, agenţii de poliţie şi ofiţerii au primit înştinţările de plată. Li se aduce la cunoştinţă că au girat-o pe Gabriela Racea, iar aceasta nu şi-a mai achitat datoriile, iar acum ei sunt buni de plată. „Poliţista a luat mai împrumuturi pe numele colegilor. Majoritatea nu au ştiut că au calitatea de girant. “, a spus Nicuşor Badea, comisar şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

A luat miliarde de lei

Gabriela Racea a reuşit să primească cu adeverinţe false miliarde de lei vechi. Şotul poliţistei a declarat că nu ştia că aceasta a făcut împrumuturile respective. „ Nu a putut să îmi spună ce a făcut cu banii. A ridicat din umeri şi cam atât.“, a mai spus Nicuşor Badea, comisar şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Colegii poliţistei nu au depus deocamdată plângere împotriva acesteia. De câteva zile Gabriela Racea şi soţul ei sunt în concediu medical.

Poliţiştii care au girat-o fără ştirea lor pe Gabriela Racea sunt disperaţi. Oamenii nu ştiu de unde vor face rost de bani pentru a putea plăti sumele uriaşe către bancă. Ei au fost somaţi să achite cât mai repede creanţele. În caz contrar riscă să li se pună sechestru pe bunurile pe care le au.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite