Craiova: O nouă oportunitate de angajare pentru craioveni. Târgul de Cariere revine în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă îşi pot găsi de lucru la Târgul de Cariere, care se va desfăşura pe 23 şi 24 martie în Bănie.

Cea de-a patra ediţie a Târgului de Cariere îşi propune să aducă în faţa persoanelor care au nevoie de o slujbă 40 de angajatori locali. Evenimentul, organizat în colaborare cu Primăria Craiova, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj şi Camera de Comerţ şi Industrie Dolj este organizat de două ori în fiecare an şi îşi propune să aducă faţă în faţă, în mod gratuit, angajatori din toate domeniile şi studenţi, absolvenţi, persoane cu sau fără studii superioare, necalificate ori inactive sau şomeri care nu au reuşit într-o perioadă îndelungată să îşi găsească de lucru.
Potrivit organizatorilor, 33 de companii au anunţat deja că vor participa la eveniment, printre acestea numărându-se Arabesque, Continental Automotive, Lidl, Ruris, Obiettivo Lavoro, Magna Interiors & Exteriors, Allianz Ţiriac şi Astra Asigurări. De asemenea, la eveniment vor participa şi unele dintre cele mai importante companii de recrutare din ţară: Manpower, Adecco, Lugera & Makler, Professional, GI Group Staffing care, la rândul lor, au drept clienţi firme de top din România.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite