VIDEO O minoră a născut la Spitalul Judeţean o fetiţă,în prima zi din 2012. Mama vrea să-şi lase pruncul la o casă de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Ioţa, de 16 ani, a adus pe lume în prima zi din 2012 o fetiţă, care cântăreşte 3,300 kilograme. Minora vrea să-şi lase bebeluşul la o casă de copii pentru că nu are cu ce să-l crească.

Alexandra Ioţa, de 16 ani, din localitatea doljeană Mârza, a adus pe lume un copil, în prima zi din anul 2012. Minora spune că nu va păstra copilul. "Nu am bani să-l ţin, cu ce să îl ţin? De tatăl lui m-am despărţit, că nu ne înţelegeam, nu trăiam bine cu el. O să las fetiţa la o casă de copii", spune minora. Doctorul care a asistat la naştere, Ayed Kamal, spune că naşterea a decurs fără probleme. "Sunt bine atât copilul cât şi mama. Naşterea a fost prin cezariană, intervenţia şi evoluţia sunt bune", a declarat doctorul Kamal.

Proaspăta mămică a spus că tatăl fetiţei are tot 16 ani, este dintr-un sat vecin, dar că nu a mai păstrat legătura cu el. "Eram gravidă în luna a patra când am plecat de la el", a mai spus fata.

Şi la Spitalul Filantropia, în prima zi din 2012 o minoră de 14 ani a adus pe lume un băieţel. "A fost internată la ora 1.00 noaptea, pe 1 ianuarie, era în travaliu când a ajuns la spital. A fost intervenţie prin cezariană. Fetiţa şi mama sunt bine. Copilul cântăreşte 2,400 kilograme", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite