Craiova: Economistă de la Direcţia de Sănătate Publică, cercetată pentru că a cerut şpagă de peste 27.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Craiova, au dispus astăzi reţinerea pentru 24 de ore a unei economiste a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj sub acuzaţia de trafic de influenţă în formă continuată.

Procurorii DNA şi ofiţerii DGA din Craiova efectuează cercetări faţă de Manuela Militaru, economist în cadrul DSP Dolj, cercetată pentru infracţiunea de trafic de influenţă, în formă continuată. Potrivit procurorilor, anul trecut Militaru Manuela cerut de la opt persoane care apoi au denunţat-o o şpagă de 27.000 euro şi 3.000 lei, susţinând că are influenţă asupra unor persoane cu funcţii de conducere din cadrul unor instituţii publice din municipiul Craiova pe lângă care poate interveni în scopul angajării mai multor persoane.

Mită pentru angajările de la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Astfel, Militaru Manuela a pretins şi primit sumele de bani menţionate pentru a interveni pe lângă persoane din conducerea Spitalului Nr. 1 din Craiova, Direcţia de Sănătate Publică Dolj sau Garda de Mediu Dolj în scopul angajării unor persoane ca asistent medical sau economist.

"Inculpatei i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 7 martie 2011, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acesteia pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă", se precizează în comunicatul trimis de DNA.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite