Craiova: O contabilă la o asociaţie de proprietari a fost arestată pentru delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contabila a întocmit în fals mai multe documente pentru a justifica în faţa proprietarilor sumele ilegal însuşite.
Contabila a întocmit în fals mai multe documente pentru a justifica în faţa proprietarilor sumele ilegal însuşite.

Carmen C., de 49 de ani, din Craiova, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, a fost reţinută pentru 24 de ore în această după-amiază.

În urma investigaţiilor şi activităţilor de cercetare penală desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, s-a stabilit faptul că aceasta, în calitate de administrator, contabil şi casier la o asociaţie de proprietari din Craiova, în perioada 2008 – 2009, şi-a însuşit din gestiune suma de 201.000 lei, pe care i-a folosit în interes personal.


Poliţiştii au mai stabilit, deasemenea, că învinuita a întocmit în fals mai multe documente de evidenţă primară cu intenţia de a justifica în faţa proprietarilor şi a cenzorilor asociaţiei sumele ilegal cheltuite sau însuşite.


„În baza probatoriului administrat în cauză de către poliţişti, pe numele persoanei în cauză a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în cursul zilei de mâine urmând a fi prezentată magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite