„Nu s-a dorit întoarcerea echipei la Craiova“. Vezi ce a cerut Mititelu şi ce a oferit primăria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local Pavel Badea a prezentat astăzi contractul de asociere pe care îl întocmise Primăria Craiova şi care a fost refuzat de Adrian Mititelu

Badea, fost jucător, antrenor şi preşedinte la Universitatea, a dat de înţeles că între ce a solicitat clubul şi ce s-a angajat municipalitatea să ofere nu este prea mare diferenţă şi că, de fapt, nu s-a dorit ca Ştiinţa să revină în Bănie.

Comparaţi cele două contracte şi veţi vedea cine are dreptate şi dacă primăria a fost sau nu bine-intenţionată. Cred că, de fapt, nu s-a dorit revenirea echipei la Craiova“, a precizat Pavel Badea.

Iată ce a solicitat clubul patronat de Adrian Mititelu:

1. Contract de închiriere a stadionului pe durată nedeterminată, cu o chirie lunară de un euro.

2. Montarea a 27.000 de scaune noi (până la 30 octombrie), repararea şi salubrizarea toaletelor publice (până la 30 septembrie), repararea gradenelor de acces (până la 30 noiembrie), schimbarea tabelei de marcaj cu una performantă şi a gardului exterior de la stadion (până la 15 martie 2011).

3. Suportarea de către Consiliul Local a utilităţilor (apă, canal, curent), precum şi paza de noapte. O zi pe săptămână pentru întreţinerea şi curăţenia stadionului.

4. Folosirea în exclusivitate a stadionului Ion Oblemenco

5. Organizarea unui referendum în care cetăţenii municipiului să fie consultaţi dacă este necesar sau nu ca pe locul actualului stadion Ion Oblemenco să se construiască unul nou, pe termen de maxim trei ani.

Iată ce a oferit Primăria Craiova:

1. Contract de asociere pentru folosirea stadionului pe o durată dinainte stabilită, cu posibilitatea prelungirii, prin acordul părţilor.

2. Să asigure reamenajarea tribunelor cu scaune de plastic, repararea şi salubrizarea toaletelor din incinta stadionului, a gradenelor de acces, înlocuirea tabelei de marcaj, funcţie de cadrul legal privind achiziţiile publice pentru aceste categorii de bunuri şi servicii şi de sumele cu această destinaţie din bugetul local aprobat.

3. Să suporte cheltuielile cu întreţinerea stadionului, respectiv plata serviciilor pentru consumul de energie electrică şi apă, şi ridicarea gunoiului menajer. Să asigure dispozitivul de pază.

4. Primăria îşi păstrează dreptul de proprietate exclusivă asupra stadionului şi-l poate folosi şi pentru unele acţiuni de interes public ţinând cont de calendarul competiţional al echipei, cu condiţia înştiinţării prealabile a clubului.

5. Impozitul pe teren nu se aplică prezentului contract de asociere.

Ce a mai cerut primăria

1. Un procent de 15 la sută din sumele încasate din vânzarea de bilete şi abonamente.
2. Să încaseze impozitul pe spectacole conform codului fiscal.
3. Să verifice documentaţiile financiar contabile cu privire la realizarea de către club a obiectului asocierii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite