Notăriţa implicată în flagrantul făcut fratelui procurorului, reţinut pentru cămătărie: "Nu l-am văzut în viaţa mea pe acest om"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii sunt acuzaţi de abuzuri
Poliţiştii sunt acuzaţi de abuzuri

Laura Diaconu, notăriţa în faţa căreia a fost organizat flagrantul în cazul lui Alin Constantin, susţine că fratele procurorului care se ocupă de cămătărie nu se numără printre clienţii săi.

Notarul Gheorghe Ciovică, în biroul căruia mascaţii de la DIICOT i-au săltat pe fratele procurorului din Ilfov, pe mama şi verişorul acestuia, vorbeşte despre acţiunea pe care cei trei intenţionau să o încheie cu victima cămătarilor. "A fost o pură întâmplare că aceste persoane au ajuns aici. Celelalte birouri notariale se închiseseră, pe la ora 17.00, şi singurul deschis era al nostru. Eu plecasem, mai rămăsese colega noastră, Laura Diaconu", ne-a spus notarul Gheorghe Ciovică.

Află de AICI de au fost arestaţi membrii din familia procurorului:

Şantaj şi ameninţări cu moartea la nivel înalt: fratele unui procuror, implicat în cămătărie

Nu încheiase actele

Notăriţa povesteşte că miercuri seara se afla la serviciu, "mă ocupam de radierea unui litigiu din cartea funciară. Declaraţia fusese citită şi tocmai o multiplicam, când a avut loc flagrantul. M-am speriat îngrozitor. Şi acum  sunt în stare de şoc. Însă nu l-am văzut niciodată pe acest om, despre care se spune că este fratele unui procuror. Nici nu am bănuit ceva suspect, altfel aş fi pus mâna pe telefon şi aş fi anunţat chiar eu poliţia", ne-a spus Laura Diaconu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite