Craiova: Noi sensuri unice în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele străzi din Valea Roşie vor avea sensuri unice
Unele străzi din Valea Roşie vor avea sensuri unice

Municipalitatea a anunţat că, începând din 19 februarie, va fi instituit sens unic de circulaţie pentru mai multe străzi din cartierul Eroilor (Valea Roşie).

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, de mâine următoarele străzi din Bănie vor avea sensuri unice:

- Se instituie sens unic de circulaţie pe str. Vântului, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Revoluţiei şi intersecţia cu str. I.D. Sârbu, sensul de circulaţie urmând a fi dinspre intersecţia cu str. Revoluţiei către intersecţia cu str. I.D. Sârbu.
- Se instituie sens unic de circulaţie pe str. Pandurilor, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Revoluţiei şi intersecţia cu str. I.D. Sârbu, sensul de circulaţie urmând a fi dinspre intersecţia cu str. I.D. Sârbu către intersecţia cu str. Revoluţiei.
De asemenea, se va modifica prioritatea de trecere în intersecţia str. Revoluţiei cu str. Vântului, prioritate având vehiculele care se deplasează pe str. Vântului.
- Se instituie sens unic de circulaţie pe str. Bobâlna, sensul de circulaţie urmând a fi dinspre intersecţia cu str. Vântului către intersecţia cu str. Rovinari
- Se instituie sens unic de circulaţie pe str. Aurel Vlaicu, sensul de circulaţie urmând a fi dinspre intersecţia cu str. Rovinari către intersecţia cu str. Vântului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite