Nicolo Napoli s-ar întoarce ca antrenor la Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli pe vremea când antrena Craiova
Nicolo Napoli pe vremea când antrena Craiova

Tehnicianul italian se află în România şi stă cu ochii pe meciurile din Liga I, în aşteptarea unei oferte concrete. În ciuda faptului că se află în litigiu cu Universitatea şi Astra, Napoli spune că ar reveni oricând la echipele din ţară pe care le-a mai antrenat şi nu ar refuza o propunere de la Craiova sau Ploieşti.

Nicolo Napoli şi-a făcut un nume în Liga I la Universitatea Craiova, echipă de la care a fost demis cu trei etape înainte de finalul sezonului 2008-2009, când oltenii se aflau pe un loc de Europa League, pe care aveau însă să-l piardă în ultima etapă.

Nicolo Napoli bagă Universitatea Craiova în faliment

Italianul s-a despărţit de Ştiinţa fără prea mare tam-tam, dar a dat clubul în judecată. Procesul a ajuns până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, iar Napoli susţine că a avut câştig de cauză.

Trebuie să ajungă şi la club decizia TAS, iar apoi aştept să-mi primesc banii pentru munca mea. E normal, nu?“, a afirmat italianul, care are de primit, în total, 192.000 de euro de la Craiova

Nicolo se află în proces şi cu ultima echipă la care a antrenat, Astra Ploieşti, de unde a fost demis „din motive disciplinare“.

Tehnicianul îşi cere drepturile financiare, dar comisiile LPF nu au dat încă un verdict. „Asta e România, este mai greu să câştigi un proces, dar o să fac apel la FIFA, ca şi în cazul Craiovei“, a precizat Napoli.

„O să văd meciul Astra - Craiova la TV“

Antrenorul italian se află în România, analizând atent meciurile din Liga I, în aşteptarea unei oferte concrete. Nicolo Napoli susţine că s-a aflat în discuţii cu câteva echipe, dar nu a ajuns până acum la niciun acord.

Mai stau două-trei zile pe aici, iar dacă nu apare nimic mă întorc în Italia. Am urmărit mai toate meciurile, unele din tribună, altele la TV şi aştept un semn. Aş putea începe munca de când se va întrerupe campionatul“, a anunţat Napoli.     

Acesta nu va merge însă la Ploieşti pentru a vedea duelul de sâmbătă dintre fostele sale echipe Astra şi Universitatea, preferând să se uite la televizor.

Ambele echipe au avut un început greu, dar nu ţin cu niciuna dintre ele. De asta nici nu mă duc la Ploieşti, dar o să mă uit la TV. Sunt două echipe la care am lucrat şi la care aş putea să mă întorc într-o zi“, a spus Nicolo Napoli.

image

Napoli (dreapta) şi Mititelu, pe vremea când făceau echipă bună la Craiova

Indiferent cine mă sună, Mititelu de la Craiova, Niculae de la Astra sau alţii, sunt dispus să vin. Care e problema? Sunt profesionist şi îmi place să lucrez, să respect şi să fiu respectat“, a adăugat italianul, convins că a făcut lucruri bune atât la Craiova, cât şi la Astra.

Nu mă aşteptam ca Ştiinţa să aibă un asemenea început slab de sezon. Este o echipă foarte bună, cu un lot valoros, să mai stăm puţin să vedem ce se întâmplă“, a mai spus Napoli.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite