Craiova: Nicolo Napoli este alături de Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

Fostul tehnician al Universităţii Craiova nu poate uita perioada petrecută în Bănie. Deşi acum este la Astra Ploieşti, echipă aflată, de asemenea, într-o situaţie dificilă, Nicolo Napoli le transmite suporterilor olteni urări de bine şi speră ca Ştiinţa să aibă un retur mai bun.

Universitatea a încheiat turul pe locul 14, cu cinci victorii, două remize şi zece înfrângeri, 17 puncte, golaveraj 24-27. Într-o situaţie similară s-a mai aflat în sezonul 2007-2008, când a ocupat locul 13 la finalul turului, tot cu 17 puncte (5-2-10), golaveraj 16-21.

În iarna acelui sezon a venit însă Nicolo Napoli, iar echipa a avut un retur foarte bun, înregistrând şapte victorii, cinci remize şi cinci înfrângeri, marcând 26 de goluri, primind 27 şi terminând campionatul pe locul nouă. „Am venit la Craiova într-o perioadă grea, dar am reuşit atunci o serie de nouă meciuri fără înfrângere, iar echipa a urcat în clasament. Sper ca şi de data asta Universitatea să găsească un antrenor bun, fie că e Piţurcă, fie altcineva, care aibă un retur mult mai bun. Pentru că este o echipă bună, cu jucători valoroşi“, a precizat Nicolo Napoli, care spune că nu se aştepta ca Universitatea să aibă o clasare atât de slabă la finalul anului.

Napoli: „ Returul va fi foarte greu“

Italianul susţine că partea a doua a campionatului va fi foarte dificilă. „Returul se anunţă foarte greu. Nici eu nu stau mai bine cu Astra, am doar un punct peste Craiova şi mă aşteaptă meciuri dificile. Îi urez însă Universităţii să-şi revină, iar suporterilor olteni le transmit Crăciun Fericit, un An Nou mai bun şi tot ce îşi doresc“, a adăugat Napoli, pentru care Ştiinţa rămâne echipa lui de suflet, în ciuda litigiului său cu clubul şi a divergenţelor cu patronul Adrian Mititelu.

În ultimii zece ani, exceptând sezonul retrogradării (2004-2005), când oltenii au iernat pe ultimul loc, cu 14 puncte din 15 etape, Universitatea a mai obţinut 17 puncte la jumătatea campionatului doar în 1998-1999. Cu patru victorii, cinci remize şi opt înfrângeri, golaveraj 20-24, Ştiinţa s-a clasat pe locul 14. Atunci, craiovenii au terminat sezonul pe 13, cu 39 de puncte, 43-50 golaveraj.
Chiar şi în anul repromovării (2006), alb-albaştrii au obţinut o clasare mai bună la finalul turului, locul 11 cu 22 de puncte (6-4-7), golaveraj 19-30.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite